Kurs: Presentasjoner med PowerPoint

Futurelab-powerpoint-ad-in-mars-2013 cropVelkommen til gratis kurs i presentasjoner med PowerPoint. Lær deg å både lage og gi bedre presentasjoner.

Det er et faktum at man må gi presentasjoner i løpet av studiene og arbiedslivet. Vi har alle sett dårlige presentasjoner hvor vi begynner å kjede oss eller synes at presentasjonen blir rett og slett pinlig å se på. Det skal ikke være vanskelig til å gi en god presentasjon, men øving og eventuelle tilbakemeldinger om forbedringsområder trenges.

FutureLab skal arrangere et kurs for dere som har lyst til å bli flinkere til å lage presentasjoner i PowerPoint og presentere foran et publikum. Kurset er gratis, og  alle ved UiT er invitert til å delta. I løpet av kurset skal deltakerne lage en presentasjon og presentere den for de andre som tar kurset. De skal få opplæring i PowerPoint sitt verktøy i tillegg til en del tips om å lage gode lysbilder og snakke foran et publikum. Dette er et praktisk kurs og anbefalt til alle, uansett nivå.

Detaljer

  • Dato: 21. mars 2013
  • Tid: klokken 14-17
  • Sted: FutureLab, TEO 1.241, kart
  • Påmeldingsfrist: 15. mars
  • Påmelding: send en epost til futurelab [at] uit.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *