Vil du bli pilotbruker på Office365?

Avdeling for IT søker sky-piloter!

Brukere av FutureLab får nå tilbud om å bli pilotbrukere på UITs skybaserte studentløsning for nettbasert samhandling “Office365”. Det er Avdeling for IT ved STAR som kjører prosjektet. Prosjektleder er Johanne Størkersen.

I løpet av våren 2013 vil vi gi mellom 10-20 studenter anledning til å delta i prosjektet og teste ut den nye funksjonaliteten. I første omgang er det brukere av FutureLab som er ønsket inn som “piloter” da disse samhandler og jobber mye i grupper, og er vant til å utnytte teknologi i læringen.

Som betatester får du anledning til å ta i bruk de nye tjenestene før alle andre og direkte support fra IT-personell med god kompetanse på produktene i testperioden. Pilotperioden vil kjøre fram mot sommeren 2013 og starter med en “kick-off” i form av et introduksjonskurs for alle sky-pilotene i slutten av uke 15.

Studenter som er interessert i å delta kan legge inn en kommentar på denne saka, eller sende en mail til futurelab [at] uit.no og melde seg som pilotbruker.