Nye studentansatte på Futurelab Mellomveien

Elisabeth Dahl Olafsen

Hei! Jeg heter Elisabeth Dahl Olafsen, er 24 år gammel og nyansatt på futurelab!

Etter to fine år med mye friluftsliv og reising, bestemte jeg meg for å teste studielivet i nord – noe jeg anser som et godt valg! Tromsø er etter min mening en fantastisk by å bo og studere i.

Jeg har fra før av et årsstudium i psykologi, og er nå på mitt 2.studieår på lærerutdanningen 5.-10.trinn.

Mitt fordypningsfag er naturfag i tillegg til matematikk og kunst og håndverk. Fremtiden lærere-altså oss, må til stadig sette oss inn i nye digitale læringsarenaer, i tillegg til at det er et økende behov for programmeringskompetanse. Det er ikke til å unngå at teknologien gjør fremskritt som vil være vanskeligå holde tritt med i årene fremover, derfor håper jeg på å kunne hjelpe lærerstudenter og lærere med å oppnå denne kompetansen på en trygg og fornuftig måte.

June Helene Neverdal

Jeg heter June Helene Neverdal og studerer 2. året på barnehagelærer samlingsbasert. Jeg er 25 år og kommer fra Tromsø, men er bosatt i Ålesund.

Som første student fra barnehagelærerstudiet ansatt hos Futurelab gleder jeg meg til å finne muligheter for å bruke digitale hjelpemidler i studie og arbeidshverdag. Barnehagen er en instutisjon som er blitt mer pålagt å bruke digitale løsninger i hverdagen, for at dette skal være mulig er det viktig med et kompetanseløft hos de framtidige barnehagelærerne!

Siden jeg er student ved et samlingsbasert studie ønsker jeg å bruke litt tid finne gode løsninger til fjernlæring og samarbeid via digitale hjelpemidler. Det er spennende å få være med i Futurlab teamet og ta del i arbeidet de gjør.

Vi er bestandig åpne for forslag til nye resurser og programmer vi kan utforske. Er det noe dere lurer på eller ønsker å lære ta kontakt med oss!

Futurelab@uit.no