Rss

Årsmøte for 2018

Da er tiden inne for årsmøtet, den viktigste dagen for Imladris hvor vi skal bestemme hvordan organisasjonen skal styres i 2019. Møtet blir avholdt på HSL-fak. Rom B1005 fra 12:00 den 26. januar. Det hele skal forhåpentligvis la seg unnagjøre i løpet av fire til fem timer.

Sakspapirene blir publisert om en ukes tid og vi garanterer at de vil ta opp de store spørsmålene som hvem som stiller til styret, hvilke arrangementer vi skal ha gjennom året og hvordan organisasjonens penger skal fordeles mellom alle de ulike interessefeltene.

Det skal også velges en ny valgkomité på møtet og styret tar gjerne imot forslag til kandidater frem til sakspapirene er ferdigstilte.  

Om noen har noe de ønsker å melde som sak til årsmøtet så kan dette meldes til styret muntlig, via e-post, annen personlig elektronisk kommunikasjon eller i ønskebrønnen. Vennligst påse at det er tydelig at saken er tiltenkt årsmøtet og om det er ønskelig å være anonym eller ikke. Av tidshensyn ber vi om at saker meldes så tidlig som mulig slik at sakspapirene er klare til publisering en uke før møtet.

For at ordinære medlemmer skal ha stemmerett på årsmøtet må de ha gyldig medlemskap betalt innen årsmøtets start. Derfor oppfordrer vi alle som ikke har gjort det til å fornye medlemskapet sitt med hjelp av et styremedlem før den 26. januar. For de som ikke har muligheten før dette vil det også være mulig å fornye medlemskapet fra klokken 11:00 til 11:55 på selve dagen.

Del dette
Share

Comments are closed.