Om site.uit.no

site.uit.no er en enkel publikasjonstjeneste for prosjekter, forskningsgrupper o.l med tilknyttning til UiT, som har behov for å publisere innhold som ikke naturlig hører hjemme i vår portal, http://www.uit.no, eller som krever utvidet funksjonalitet i forhold til samarbeid og samhandling.

Sidene som ligger under site.uit.no har i utgangspunktet ingenting med hverandre å gjøre. Hovedsiden, http://site.uit.no, er per i dag en ren informasjonsside for de som ønsker å ta i bruk tjenesten, og er ikke et sted der man lenker sammen informasjon fra de forskjellige sidene. Profilering av forskning og undervisning mot omgivelsene gjøres fortsatt mest effektivt gjennom portalen http://www.uit.no.

Gruppebloggene tilbyr en del utvidet funksjonalitet i forhold til samarbeid og nye publikasjonsformer gjennom sosiale medier. Blant annet kan man lenke opp siden mot en facebook-side eller twitterkonto, for automatisk oppdatering til abbonenter i disse mediene. Gruppebloggene kan kun opprettes av ansatte og studenter ved UiT (som da er ansvarlig redaktør for gruppebloggen), men disse kan også invitere eksterne til å bidra til publiseringen, selv om disse ikke er brukere av UiTs IT-tjenester.

Det finnes en liknende tjeneste for personlige blogger på http://blogg.uit.no

Tjenesten driftes av STAR, Avdeling for IT ved UiT.

Har du spørsmål eller kommentarer til tjenesten vennligst kontakt oss på blogg@support.uit.no.

Share

Comments are closed.