Invitasjon til åpne forelesninger med professor Margaret S. Archer

Forskningsgruppa Space and Time in Education har gleden av å invitere studenter og ansatte til to åpne forelesninger med professor Margaret S. Archer.

Archers omfattende vitenskapelig produksjon har gjort henne til en av dagens mest fremtredende samfunnsteoretiker, og hennes bidrag er viktige for blant annet det utdanningssosiologiske feltet. Archer er mest kjent for sine undersøkelser av objektivitet og subjektivitet og aktør-strukturproblematikk, slik dette aktualiseres gjennom utdanningssystemer, samt hennes tilnærming til kultur og kulturell endring innenfor forskningstradisjonen kritisk realisme.

Archer er professor emeritus ved Department of Sociology og director for Centre for Social Ontology ved University of Warwick.

FORELESNING 1:

“Social reproduction in morphogenetic societies”
TIRSDAG 5. JUNI KL. 10:15-12:00
ROM SV- og HUM-bygget Aud. E 0101

FORELESNING 2:

“Real Utopias’ (Actualist) versus ‘Concrete Utopias’ (Realist)”

TORSDAG 7. JUNI KL. 10:15-12:00
ROM SV- og HUM-bygget Aud. E 0101