30 nye studentboliger til Tromsø!

Studentparlamentet er i ekstase! “Totalt 150 studentboliger på ett år er storslagent”, sier leder Daniel Hermansen.

Kommentar til mandagens nyhet om 30 ekstra studentboliger til Tromsø!

LINK: NRK TROMS

Flere studentboliger betyr at færre må betale husleie i dyre dommer.

Dette betyr at studenter som må ta deltidsjobben for å betale dyr husleie i fremtiden kan fokusere på å bruke tiden sin på det de skal – Å STUDERE.

Vi går fra studentboligfordeling på en dråpe i havet, til en satsning på å få flere gode hoder nordover. Arbeidet med å få flere studentboliger nordover har gått hjem sørpå. Flere studentboliger til Tromsø betyr at regjeringen, kunnskapsdepartementet ser på Tromsø studentene som viktige bidragsytere for fremtidens utviklingen av regionen og landet. UiT skal en drivkraft til å utdanne studenter til kandidater i nord for fremtiden, til regionen, landsdelen og resten av landet.

På ett år har Tromsø fått flere studentboliger enn de siste 15 årene! Fra år 2000 til 2014 fikk Tromsø omtrent 216 studentboliger. Dette betyr at studentboligene tildelt totalt for 2015 gir grunnlaget for å fortsette byggingen av enda 250 studentboliger på Dramsvegen utover de allerede 250 studentboligene som skal bygges nå.

Studentparlamentet skal feire denne tildelingen resten av uka! Fantastisk – 120 i vinter, 30 nå, 150 totalt. Hva kommer til Tromsø neste år? Studentparlamentet skal hvertfall ikke ligge på latsiden, vi fortsetter arbeidet med å få flere studentboliger til Tromsø!

Comments are closed.