I dag er den internasjonale studentdagen!

I dag markeres den internasjonale studentdagen på UiT – Norges Arktiske Universitet. Merkedagen som først ble opprettet som en minnedag for Nazistenes storming av Tsjekkiske universiteter i 1939, er nå en dag der studenter feirer og fremmer viktige politiske saker. Årets tema for oss og Norsk Studentorganisasjon er “Fund out future” – en feiring av gratisprinsippet, samt en støtte til andre nasjoners studenter i håp om at også deres samfunn skal få nyte det privilegiet det er at studenter ikke blir tungt økonomisk belastet når de tar sin utdanning.

På UiT i Tromsø vil Studentparlamentet sammen med støttespillere stå på stand utenfor teorifagskantinen igjennom dagen. Kom gjerne innom for å drikke kaffe og en mulighet til å fortelle oss om hva du mener kan gjøres for å bedre studentenes hverdag på UiT.

intdag

Comments are closed.