Velkommen til StudEXPO!

Kjære studenter, velkommen tilbake til nytt semester! Vi har fått ansvaret for årets StudEXPO 14. februar fra kl. 10-14 på Campus Breivika, og vi gleder oss veldig til den dagen.

Alle i arbeidsutvalget er enige i at studietiden ble virkelig gøy når vi først begynte å engasjere oss i studentorganisasjoner. Studiene i seg selv er artig men å bli medlem i en studentorganisasjon ga oss en helt annen studiehverdag enn tidligere. Gjennom studentorganisasjoner har vi fått mange minner som vi ikke kunne være foruten. I tillegg har vi fått organisasjonserfaring, venner som vi ellers ikke hadde blitt kjent med og fått utfordret oss selv på mange områder som vi tror kommer til å bli nyttig i arbeidslivet.

Derfor er det en glede å invitere dere til StudEXPO 14. februar på Campus Breivika. Det er en stolt tradisjon på UiT, og en glimrende mulighet for å bli kjent med UiTs mange studentorganisasjoner!

Mange studenter er interessert i å bli medlem i studentorganisasjoner, men ofte vet de ikke hvem de skal ta kontakt med eller hvordan de kan bli medlem. Derfor er StudEXPO en gylden mulighet til å møte våre studentorganisasjoner, som hver dag skaper et levende campus. Vi er velsignet med dyktige og aktive studentorganisasjoner på UiT, og det er viktig at så mange som mulig får ta del i denne gleden. I fjor var det hele 36 organisasjoner som var tilstede under StudEXPO. Vi vil hevde at alle studenter som besøker StudEXPO vil finne en studentorganisasjon som de kommer til å trives godt i.

På StudEXPO kan du få mer informasjon om organisasjonene, stille spørsmål eller melde deg inn. Da engasjement er en viktig del av studentlivet og du kan stifte vennskap for livet. Link til facebook arrangementet -> https://www.facebook.com/events/1849798725291425/

Vi håper å se så mange av dere som mulig!

Med vennlig hilsen.
Arbeidsutvalget, Studentparlamentet UiT Norges arktiske universitetet