Endelig er det tid for årets organisasjonsseminar!

Den 5. april fra kl. 10-15 arrangerer Studentparlamentet årets organisasjonsseminar.

De siste årene har vi hatt organisasjonsseminar for våre studentforeninger og vi skal fortsette tradisjonen i år også. I år skal vi fokusere på organisasjonsutvikling. God organisatorisk kunnskap kan være avgjørende for hvordan en studentforening vil klare seg i fremtiden og utvikle seg videre. Seminaret vil ikke bare styrke foreningene som helhet, men også  styrke enkeltmedlemmers kompetanse.

I løpet av seminaret vil det komme mange gode innledere som skal snakke om følgende saker: Hvordan sette opp aktivitetsplan for semesteret, medlemsmål og rekrutteringsstrategi, regnskap, økonomi og hvordan bli synligere på sosiale medier. Mange av disse innledere har jobbet i årevis med organisasjonsutvikling og er meget kunnskapsrike.

Det er gratis å delta for studentorganisasjoner og hver organisasjon kan melde på inntil 2 medlemmer. Vi kommer til å servere lunsj under seminaret. Påmeldingsfrist 29 mars innen kl 14.00. Send mail til velferd@sp.uit.no for påmelding. Seminaret vil finne sted på Isbjørn Scene på Driv.

Comments are closed.