Allmøte/General Assembly, 26.04.2018 kl 16:30

Studieåret er nesten ferdig, og før eksamenstida begynner for fullt er det på nytt på tide for et allmøte. Allmøtet er fakultetets øverste studentorgan, og det er her studentene kan velge representanter til de ulike styrer og verv som bestemmer fakultetets – og dermed DIN – skjebne. Du kan la andre bestemme over din skjebne og din framtid som student, men hvis du ønsker å ha noe å si i saker som angår deg personlig, så er du herved hjertelig invitert til å delta på allmøtet.

Dato:26. april

Tid: kl 16:30

Sted: B-1005 (campus Breivika)

Saksliste:
– Årsberetning
– Økonomisk situasjon
– Valg av nytt studentutvalg
– Valg av fakultetsrepresentant til studentparlamentet

Sjekk ut arrangementet på  facebook.

Kanskje du har lyst å sitte i studentutvalget å være med på å arrangere HSL-dagen neste år? Eller kanske du ønsker å sitte i fakultetsstyret? Eller kanskje du bare ønsker å få en kopp gratis kaffe og noe å knaske på?

Vel møtt!

Send oss gjerne en kort epost til studentutvalget@hsl.uit.no hvis du kanskje vurderer å stille eller ønsker mer informasjon om vervene. For å kunne stille og for å ha stemmerett på allmøtet må du være student på HSL-fakultetet.

Comments are closed.