Åpent foredrag på verdens blodproppdag fredag 13. oktober!

Visste du at hver time er det noen som blir rammet av blodpropp? Kom på foredrag på verdens blodproppdag, fredag 13. oktober, og hør dyktige førsteamanuensis Sigrid Brækkan fortelle mer om kropp og propp på en enkel og lettfattelig måte!

Sted: Tabletten, FARM F1.101 (Farmasibygget, UiT)
Tid: 12.00-12.30

Venøs blodpropp er en undervurdert folkesykdom som svært mange lider av som kan være veldig farlig. Derfor er det viktig å ha kunnskap om det: Hva er det, hvem får det og hvordan kan man unngå det? Kom på foredrag på verdens blodproppdag, fredag 13. oktober, og hør dyktige førsteamanuensis Sigrid Brækkan fortelle mer om kropp og propp på en lettfattelig og enkel måte!

Det er vi på TREC – senter for tromboseforskning som arrangerer foredraget. Det er gratis og åpent for alle og passer uansett om du er student på universitetet, jobber innenfor helsesektoren eller bare er nysgjerrig og vil vite mer om blodpropp!

Verdens blodproppdag er hvert år, 13. oktober. Hensikten med dagen er å øke bevisstheten og kunnskapen omkring blodpropp. I tillegg til blodproppforedraget på universitetet, vil vi stå på stand på Jekta (kl. 13-18) og i Lysgården, på UiT (kl. 08-13), samme fredagen. Der kan du få mer info om blodpropp, svare på quiz og vinne gavekort fra Jekta! Vi gleder oss! Kom gjerne bortom og snakk med oss!

Be the first to like.