“Hitech Lotech” – 2009

Konferanse på NTNU med undertittel “Eksempler på vellykket bruk av teknologi i utdanningen ved NTNU.” Konferansens målsetning er å motivere og inspirere flere til å ta i bruk teknologi i undervisning, læring og samarbeid. De har selvfølgelig filmet og lagt ut hele konferansen på web.

“Hvordan møter vi Student 2.0?” er tidligere omtalt på UITbeta og anbefales på det sterkeste.

http://folk.ntnu.no/olesolbj/hilo09/doku.php

3 responses to ““Hitech Lotech” – 2009”

 1. Godt poeng Svenn. Interessant å høre studentenes tilbakemeldinger.

  Likte også OpenNTNU innlegget selv om jeg først trodde dama snakket om ting hun overhode ikke hadde peiling på 🙂

  Når er vi klar med OpenUiT?

 2. Svenn A. Hanssen says:

  Typisk nok så kommer studentene med innlegg som salen humrer av. Som for eksempel at de “pitcher opp” videoene av foreleserne slik at en 45 min. forelesning går unna på 30 min. Morsomt, men også en tankevekker….

 3. Jan Harald says:

  Arne Krokan (“Hvordan møter vi student 2.0?”) henviser i en tweet til Howard Rheingold. Han er blant annet initivtaker til et prosjekt som heter “Social Media Classroom”:
  “provides teachers and learners with an integrated set of social media that each course can use for its own purposes—integrated forum, blog, comment, wiki, chat, social bookmarking, RSS, microblogging, widgets , and video commenting are the first set of tools.”
  http://socialmediaclassroom.com/

  Han påpeker at dette er et supplement til LMS. Vil studentene være åpen for et universitetseid/styrt sosialt nettverk, eller vil de ha nok med “verktøyene” (Facebook, Youtube, Twitter, MSN etc) de allerede bruker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *