Et eksempel til etterfølgelse…. !?

@idaAa kom med følgende melding på Twitter i dag: ” Hurra! NTNU har lært av gamle feil, og inviterer til åpent møte for å diskutere de nye internsidene sine, http://bit.ly/2wd3N0”.

Nysgjerrig som man er, når våre ”konkurrenter” gjør noe nytt, sjekket jeg ut linken og må si jeg ble litt imponert. Dette er altså en blogg, som er satt opp i forbindelse med et forprosjekt for NTNU sine nye interne websider. Her legger de ut informasjon om arbeidet og oppfordrer til kommunikasjon med brukerne og andre interesserte (framtidige studenter?).  Alle med tilgang til internett har muligheten til å lese og kommentere. Det er ingen begrensning på om man er student/ansatt ved NTNU eller om man sitter i Kina eller på Dragvoll. Prosjektgruppa har heller ikke brukt tid på å sette opp en egen tjener eller belastet ressurser ved IT-avdelinga. De har benytter en gratis nettjeneste, http://www.wordpress.com, som er tilgjengelig NÅ.

Genialt!!?? Oppskriften på suksess!!??

Hva mener du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *