Elgg @ UITbeta

Sosiale nettverk for bedrifter er i vinden og har i den sammenheng satt opp Elgg på UITbeta. Dette er bare en test for å sjekke hva Elgg tilbyr av funksjonalitet så dette er betabetabeta. Sosiale nettverk uten brukere er kjedelig og ensomt så det hadde vært hyggelig om noen andre er med. Har du lyst å prøve så send meg en mail eller kontakt krj024 på jabber.

Noen linker:

5 responses to “Elgg @ UITbeta”

 1. Erling Paulsen says:

  NB: Du kan også autentisere mot LDAP via radius hvis det er enklere!

 2. Det finnes en LDAP-plugin for Elgg jeg har bare ikke fått den til å fungere…. ennå… 🙂

 3. Stig Wennevold says:

  Elgg kjører på LAMP så mod_auth_ldap skulle vel funke ? Om ikke annet kan mod_auth brukes – bas sitter på passende krypt 😉

 4. Elgg har ikke støtte for LDAP og dermed fungerer ikke OMNI.

  Jeg har opprettet en konto til deg.

 5. Hilde T Lauvset Rafaelsen says:

  Kan jeg logge meg inn på Elgg med omni brukernavn og passord? eller må jeg opprette en ny konto?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *