Wavere med tilknyttning til UIT

Antall ITA ansatte på Google Wave (preview) er sterkt økende. Undertegnede har i den sammenheng opprettet en Wave hvor vi kan legge inn wave-kontoen vår slik at vi kan finne hverandre. Waven har det passende navnet ” Wavere med tilknytning til Universitetet i Tromsø”. For å finne den søk på: ”with:public universitetet i tromsø”.

Oppfordrer alle med konto om å legge seg til. Del gjerne dine erfaringer med Google Wave på UITbeta!

Edit: Google Wave front end for iPhone

5 responses to “Wavere med tilknyttning til UIT”

1. Stefan Christensen says:

… er flere som sliter med å finne ut hva en kan bruke wave –> http://nrkbeta.no/2009/11/30/et-wave-om-hjelp/

Men noe av det jeg trur kan være problemet er at ikke alle du vil prate og teste det ut med er der. Som igjen gjør at en ikke får testet ut mange nok bruksformer.

Derfor: Alle som ikke har Wavekonto ta kontakt med meg eller noen andre som sikkert har invites klare.

2. Terje Lein-Mathisen says:

Enig i at Wave er lite inuitivt. Men det er enda et uferdig produkt.
    Når jeg ser på hva de har gjort med GMail er potensialet stort.

PS: Her ligger noe dokumentasjon:

3. Pål Ditlefsen Ekran says:

Jeg tror de må gjøre ting mer intuitivt. Når jeg som IT-mann ikke forstår hvordan man gjør enkle ting så tror jeg at mange der ute kommer til å slite.

4. Derfor de kaller det “preview”. Ikke beta en gang 😉

Har også fått opp Dr. Wave meldinger en del ganger, men de forsvinner alltid etter at jeg har lagt inn en kommentar. Har også problemer med å dra Waves inn i mapper når jeg bruker Safari.

Synes GW GUI suger, men platformen virker spennende.

5. Hilde T Lauvset Rafaelsen says:

Jeg var super fornøyd for noen dager siden da jeg endelig fikk meg google wave konto jeg også og kunne nesten ikke vente til å teste det ut. Etter ca 10 min begynte problemene med feilmeldinga “Everything’s shiny, Cap’n. Not to fret!” Unfortunately, you’ll need to refresh.
    Wanna tell Dr. Wave what happened?” Jeg sendte feilmeldinger og trykte refresh sinnsykt mange ganger, restarte firefox browseren uten at feilen gikk vekk. Så installerte jeg Chrome og Safari for å se om det hjalp, men neida. Jeg ble bare mer og mer frustrert og googla lenge og ikke overraskende så var jeg altså ikke alene om å ha dette problemet, men det var ingen løsninger på problemet.

Så prøvde jeg altså google wave igjen dagen etterpå og da funka alt som bare det, enda jeg ikke har gjort noen ting!! Så til andre som får denne feilmeldinga og blir frustrert, så logg deg ut og prøv noen timer/dager/år etterpå så kanskje det funker for deg også 🙂

Ellers så tror jeg google wave blir knallbra når det blir ferdig og stabilt.