Systemdokumentasjon

http://www2.uit.no/ikbViewer/page/ansatte/organisasjon/systemdokumentasjon

Alle som tilhører en av it seksjonene skal nå ha fått editor tilgang her. Da er det bare å teste for de som ønsker det.

Dette er en beta som jeg har konfigurert opp i all hast bare for å ha et sted og registrere endringer og oppgaver. Denne kan lett bygges ut hvis det er behov for mer funksjonalitet. Dersom det er behov for flere verdier i menyene for OS/hardware osv er det bare å sende til meg, jeg har ikke implementert noen enkel måte å oppdatere disse listene enda.
Implementasjonen skiller mellom servere og applikasjoner. Hver av disse to kategoriene kan tilknyttes endringsmeldinger og planlagte oppgaver. Dokumentene tagges med forskjellig informasjon for å kunne dra ut rapporter. Bruk legg til knappene for å legge til nye dokumenter, og rediger/slette ikonene for å endre eksisterende dokumenter. Hvert dokument knyttes til en rettighetsgruppe som enten er internet eller systemdokumentasjon. Default står et nytt dokument til systemdokumentasjon som kun kan leses av it ansatte. Hvis rettighetsgruppe settes til internet blir dokumentet public.

One response to “Systemdokumentasjon”

 1. Ranveig Hansen says:

  Orakel brukerstøtte har savnet en oversikt over servere som inneholder informasjon om:
  – Hvilke tjenester kjører på server?
  – Status log som viser dato/tid for siste endring
  – Hvem (seksjon, person 1, 2, 3) administrerer server?

  Denne løsningen kan være et steg i riktig retning og jeg håper at så mange som mulig tester denne og at dette resulterer i en løsning alle kan samle seg om og bruke – både til systemdokumentasjon og til innsyn for å sjekke status samt informasjon om hvem som drifter servere og hvilke tjenester/applikasjoner de ulike servere styrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *