WaveSecure gratis for Android-brukere

Alle som har mistet telefonen sin ønsker de 1) Hadde backup av data og 2) Kunne fjerne data fra den bortkomne telefonen. Det siste er særlig viktig på smartphoner som gjerne inneholder alle dine passord til både Exchange, gmail, Twitter, Facebook etc.

WaveSecure er en av flere programpakker som tilbyr slik funksjonalitet. Dette programmet lar deg finne geografisk lokasjon til telefonen, låse ned telefonen eller slette data via ei webside eller sms, ta backup av data (også sms-er) og sende varsel til kompiser om telefonen din får nytt SIM-kort . En låst telefon vil vise en kort tekst som du som bruker selv kan konfigurere. (NB! Dersom du velger “Lock & Alarm” vil telefonen din i tillegg komme med en sireneaktig lyd som gjør at ev. finnere garantert vil knuse telefonen heller enn å levere den inn…)

WaveSecure finnes til en rekke telefonmodeller og koster i utgangspunktet 15 Euro per år, men Android-brukere som laster ned programmet via Android Marked i løpet av januar 2010 får et gratis livstidsabonnement (der livstid er lik levetida til telefonen…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *