Helgemorro: Angry Birds

Etter 2319 spill, 800 seiere og  115,5 timer med Spiderette fra Solebon var behovet for ny underholdning på iPhone prekært. (FYI: Spiderette er en vanvittig morsom kabal for de med noen 1.0 gener i blodet).

Nå hadde Jan Harald (1.0!!!) , for et par uker siden, vist meg et spill med noen fugler og en kjempesprettert uten at det så veldig gøy ut. Ble litt mer overbevist når Angry Birds var nr 1 på listen over mest populære apps i AppStore. 6 kroner kostet herligheten og billigere morro skal man lete lenge etter.

For de som har spillt Worms tidligere vil konseptet være kjent. Her skal man skyte, ved hjelp av en sprettert, forskjellige (sinte) fugler, med forskjellige egenskaper, på noen slemme griser. Helt fantastisk! Spillet er til og med omtalt på Radioresepsjonen (29.04.2010).

*Klappklapp* til finske Rovio som har laget enkel underholdning for barn i alle aldre. Denne kommer til å ligge på salgstoppen i mange uker framover. For de av dere som ikke er overbevist eller ikke er så heldig at de har en iPhone (Edit: eller en Nokia), så ligger det nok av videoer på youtube. Enjoy!

Cinematic Trailer

In-Game Trailer

6 responses to “Helgemorro: Angry Birds”

 1. pde000 says:

  Spiller minner mye om Block Party til Wii. Som også er ganske morsomt.

 2. Oppdatert versjon tilgjengelig i App Store nå! 15 nye brett. Nice!

 3. FYI: Plants vs. Zombies finnes også på iPhone. Tror den også er meget populær. Macworld har testet: http://www.idg.no/macworld/article160194.ece

 4. Erling Paulsen says:

  Liker slike spill 🙂 Minner meg om humoren og grafikken til “Plants vs. Zombies” – et rett og slett genialt (tower defence) spill. Ikke til iPhone da, men i kategorien STOR helgemorro!

  http://www.popcap.com/games/pvz
  Windows (fungerer i Linux/Wine)

  En til: Forskjellige egenskaper er også temaet i “World of Goo”, noe av det mest nyskapende og spesielle på flere år. Går vel under sjangeren “puzzle game” med sterk fysikk avhengighet.

  http://www.worldofgoo.com/
  Win og Mac (fungerer i Linux/Wine)

 5. Takker Morten!

  Liten blemme fra forfatteren der. “Available on the Ovi Store”!

 6. Morten-Chr. Bernson says:

  Dette finnes også for Nokia N900 (Maemo) der del 1 er gratis, del to koster litt.

  Fantastisk moro 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *