Google Wave = Død.

Google Wave er død.

Her er en påminnelse om at det ikke alltid går som man hadde tenkt når man starter nye ting på nettet. Jeg fant denne artikkelen på digi.no i dag, hvor det fortelles om at Google Wave er lagt død. Google hadde et mål om å endre på hvordan vi kommuniserer på internet, men på et eller annet punkt klarte ikke Google å kommunisere ut hva dette innebar.

Resultatet var en hype bølge hvor alle hadde fått med seg at Wave var den neste store tingen, men når man spurte om hva Wave var, så ble svaret svært diffust – en melding ting, med media hvor man kan melde folk eller grupper inn for å diskutere tema, eller noe i den duren.

Uansett, takk til Google for at de prøver, betanøklene kan leveres inn igjen ved utgangen i grenseruteren!

One response to “Google Wave er død.”

  1. Erling Paulsen says:

    R.I.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *