Om UITbeta

UITbeta er inspirert av www.nrkbeta.no og www.tekniskbeta.no og er ment å være en felles møteplass for ITA ansatte ved UiT. Foreløpig er det ingen retningslinjer på hva UITbeta skal være, men målet er å dele ”relevant” informasjon av en viss teknisk karakter. Man kan tipse om gode artikler/sider, dele tips/triks/howtos, presentere prosjekter man jobber med, kommentere dagens løsninger, reisebrev osvosv… Terskelen for å legge ut noe skal være lav så her er det bare å hive seg rundt og poste!!

Husk at siden alltid er i beta så her kan ting forandre seg fort, galt og ofte.

————————————————————————————-
UiTBeta er en intern blogg for IT-ansatte ved Universitetet i Tromsø der formålet er å dele informasjon, nyheter og tips av mer eller mindre teknologisk art. Den enkelte skribents innlegg må ikke settes i sammenheng med arbeidsgivers offisielle standpunkt eller meninger. Bloggen og innholdet er på et konstant utviklings- og teststadium, og kan plutselig legges ned og/eller dukke opp igjen. Det som ytres i dag gjelder mest sannsynlig ikke i morgen, og råd, tips og eksterne linker følges på eget ansvar.

Comments are closed.