Fotball

Fotballgruppas pokalskap

IT-avdelingen/SADM sponset i 2004 et pokalskap på fotballgruppa, så nå er pokalene samlet til alles beskuelse i Teorifagbygget, Hus 2, 4. etg. (rett utenfor IT-avdelingens møterom)

UIT BIL fotball er et tilbud til alle ansatte og studenter som ønsker å spille fotball i organiserte former. Laget representerte UIT allerede på 70’tallet, men ble fra 1994 et rent 7’er lag. I perioder har det vært så mange som 3 lag i sving (inklusive Farmasi og Atlético), men pt. er det kun ett lag som deltar i seriespillet. Laget trener 1-2 ganger per uke og spiller seriekamper i perioden mai-september på kunstgress. I tillegg deltar vi i Nord-Norge Cup (tidligere TBIK-cup) i Skarphallen i november.

Selv om dette først og fremst er et tilbud til ansatte og studenter kan også ektefeller/samboere og barn (over 16 år) til ansatte delta. Dersom du spiller aktivt for en klubb i fotballkretsens system (Skarp, Fløya, Norild, Skjervøy, etc) må du ha et ansettelsesforhold ved UIT for å kunne spille for oss. Ta kontakt med en av oss i ledelsen for mer informasjon om treningsopplegg og treningstider.

Alle som deltar på trening eller kamp må være medlem av bedriftsidrettslaget til UIT.

Aktiviteter
  • No events