Volleyball

Volleyballgruppa har trening hver tirsdag fra kl. 19:00 til 20:30 på Mellomveien 110, Institutt for Lærerutdanning og Pedagogikk. Inngang på nedsiden ved kantina. Se kart.
Treninga er ganske uformell og består av studenter, pensjonister og alt i mellom! Vi prøver å følge regelverket til det internasjonale volleyballforbundet, men kommer du deg løs fra nettet på egenhånd, dømmer vi ikke på det!  🙂

I hver garderobe er det badstu, så den kan slås før treninga slik at den er varm.
volleyball_block_net

Når det gjelder mer seriøs spilling er det vanligvis en høst- og vårserie, men det siste året ble det ikke noe av pga for få påmeldte lag.

Et fast innslag er Solcup siste helga i januar hvert år. Dette er en populær turnering med lag fra hele landet der det er dame- herre- og mix-lag.

NB! Siden gymsalen noen ganger benyttes til eksamen og utstilling av kunst, anbefales det at du er med på e-postlista vår. Da får du påminnelse og evt. beskjed om trening utgår. Noen ganger spør vi også hvem som kommer for å forsikre oss om at det kommer nok spillere.

Kontakt Thorgeir Berre på e-post thorgeir.berre@uit.no eller tlf. 45085 for å bli  lagt til på lista eller dersom du har noen spørsmål.

Hjertelig velkommen!

Aktiviteter
  • ingen aktiviteter