Hvordan bruker du Tromsø?

Gjennom dette digitale kartet kan du legge inn steder i byen og omegn hvor du samhandler med mennesker med ulike kulturelle og etniske bakgrunner. Du kan også nevne aktiviteter og navn på organisasjonene som drifter aktivitetene.Du er også velkommen til bare besøke nettstedet, og lære mer om hvor du skal dra og hva du skal gjøre i Tromsø!

Slik gjør du det. Gå til nettstedet: http://52.25.253.125:3838/pgis/  og gjør følgende:

  1. Klikk på punktet, linjen eller polygonikonet øverst til høyre på kartet, og klikk deretter på kartplasseringen du vil beskrive.
  2. Klikk på funksjonen du nettopp har plassert på kartet, og du vil bli bedt om å fylle ut litt informasjon om deg selv og stedet du skrev inn.
  3. Du kan skrive inn så mange steder som du vil.

Målet med dette digitale kartet er å kartlegge tverrkulturelle møteplasser i Tromsø og dermed legge til rette for planlegging av samhandling i sosiale og fysiske rom mellom nykommere og etablerte innbyggere. 

Studien har gått gjennom Databeskyttelseskontoret for Forskning, NSD Norsk Senter for Forskningsdata. Personer vil ikke bli sporet på dette deltakende kartleggingssystemet. For mer informasjon, vennligst ta kontakt med Gregory Taff (NIBIO) på gregory.taff@nibio.no, eller tlf (+47) 99151528.

You may also like...