Kartlegging av møtesteder i Bodø

Onsdag 4. oktober på Stormen Bibliotek i Bodø samarbeidet forsker Gregory Taff fra NIBIO  med Lån en Bodøværing (Røde Kors Bodø), i et tverrkulturelt kartleggingsprosjekt.

Deltakerne i Lån en Bodøværing bistod med å registrere på et online kart steder i Bodø  for tverrkulturelle møter og aktiviteter. Kartet vil hjelpe nyankomne, og spesielt innvandrere, i å finne fram til steder og ulike aktiviteter som kan gjøres i Bodø.

Du kan også være med

Du kan også legge inn steder i Bodø og omegn hvor du samhandler med mennesker med ulike kulturelle og etniske bakgrunner. På kartet kan du også nevne aktiviteter og navn på organisasjonene som drifter aktivitetene. Du er også velkommen til bare besøke nettstedet, og lære mer om hvor du skal dra og hva du skal gjøre i Bodø!

Slik gjør du det. Gå til nettstedet:  http://52.25.253.125:3838/bodo/  og gjør følgende:

  1. Klikk på punktet, linjen eller polygonikonet øverst til høyre på kartet, og klikk deretter på kartplasseringen du vil beskrive.
  2. Klikk på funksjonen du nettopp har plassert på kartet, og du vil bli bedt om å fylle ut litt informasjon om deg selv og stedet du skrev inn.
  3. Du kan skrive inn så mange steder som du vil.

Foto: Geir Johnsen

You may also like...