UB låner ut iPad til UITs studenter

iPad til utlån

iPad til utlån hos UB (illustrasjonsfoto)

Fra og med mandag 17. januar kunne du låne med deg hjem en flunkende fersk iPad fra UB! Da kan du enkelt ta med deg og benytte det meste av Universitetsbibliotekets elektroniske ressurser på campus, på bussen eller hjemme.

UB abonnerer på tusenvis av databaser, tidsskrifter og e-bøker som du kan utforske på iPaden. Dette kommer naturligvis i tillegg til alt det andre artige du kan benytte en iPad til, fra å surfe på nettet, spille musikk, utforske apps for det meste, ta forelesningsnotater og mer til.

iPadene kan benytte trådløse nett som for eksempel Eduroam på campus.

UB vurderer også å låne ut Android-baserte surfebrett ved en senere anledning.

Les mer på UBs egne sider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *