Nytt bookingssystem i FutureLab – EVOKO Room Manager

Det er veldig morsomt å kunne annonsere at bookingsystemet EVOKO Room Manager er på plass i FutureLab! Nå er det mulig å bestille tid hos våre gruppe-, animasjons- og presentasjonssoner via touch-skjermer i labben eller via den nye gruppevareløsningen Exchange som alle studenter ved UIT fikk tilgang til ved årsskiftet 2011/12.

For å se om sonene i FutureLab er ledige, samt booke tid over nettet må logge inn på webmailen din på https://mail.uit.no/.

Veiviser

Forhåndsbooke en sone i FutureLab

Bruk

Jeg bruker labben for å lede mini-kurs rundt databaser for studentene som tar DOK-1012 og møte med egne kollokviegrupper. Nå kan jeg (og du!) booke en gruppesone i labben på forhånd og slippe å være redd for at hele rommet skal være opptatt. Når jeg er klar til å ta i bruk en sone, må jeg bekrefte i EVOKO at jeg har kommet. Ellers er det mulig for andre å kansellere min booking og opprette sin egen.  For å være snill, bør man vente minst fem minutter etter møtets starttid før du kansellerer noen annen sin booking. Folk har lov å være litt forsinket, men vi vil ikke at noen booker hele labben og ikke tar den i bruk. Kjør på med Kardemommeloven, og det kommer sikkert til å gå fint.

I tilfelle du oppdager at noe ikke fungerer i labben, kan du bruke EVOKO for å sende en melding til en administrator om problemet.

5 responses to “Nytt bookingssystem i FutureLab – EVOKO Room Manager”

 1. […] opp mot Exchange slik at du kan booke sonene fra labben eller PC. Vi annonserte installasjonen her med en skriftlig […]

 2. […] Du kan også legge til en av sonene i FutureLab som “rom/ressurs” i møtet, siden bookingssystemet i FutureLab er koblet opp mot […]

 3. Hei!

  Dette er et godt eksempel på hvor en instruksjonsfilm ville vært bedre, eller i det minste et kompliment til den skrevne bruksanvisningen. En god film med skjermskudd fra stegene og en faktisk gjennomgang av løsningen vill øke bruken og “kundenytten” betraktelig.

  Universell utforming i praksis!

  Mvh
  Funka Nu
  Øyvind Reinertsen

  • Svenn A. Hanssen says:

   En kort introduksjonsfilm er en god ide. Det må vi se på…. “Smørbrødlister” er uansett fine å ha når du skal gjøre en booking og husker nesten alle stegene bortsett fra ett eller to. Da er det relativt enkelt å slå opp i lista og se hva du manglet. Litt mer problematisk å bla fram og tilbake i en video da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *