Happy Valentine’s Day

I år har jeg bestemte meg for å feire Valentine’s Day ved å komme i gang med Adobe Illustrator. Illustrator er én av programvarene som vi har i labben, som er tilgjengelig for alle ved UiT, og brukes til å tegne vektorgrafikk i 2D eller 3D. Jeg er litt kjent med noen av verktøyene fra InDesign, men for å lære meg flere tips og tricks har jeg brukt noen gratis læreprogrammer på nett. Ved å tegne de følgende grafikk, har jeg blitt mer kjent med pen tool, enveloping, pathfinder, og flere. Lenkene til lærerprogrammene står nederst så det er bare å tegne dine egne hjerter og monstre til dine kjære.

Without further ado…Happy Valentine’s Day!

Will you be my Valentine?

For å tegne hjertet, klikk her.
For å tegne banneret, klikk her.
For å tegne det lilla, søte monsteret, klikk her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *