Booking tutorial med bilder

Det er helt fantastisk å se at mange har tatt i bruk EVOKO-skjermene og Exchange for å booke tid i FutureLab. Hvis du har ingen peiling hva jeg skriver om, les videre.

For én og halv måneder siden installerte FutureLab touchskjerm fra EVOKO. Hver ressurs i labben (gruppesoner, presentasjonssone og animasjonssone) har sin egen skjerm, og disse er koblet opp mot Exchange slik at du kan booke sonene fra labben eller PC. Vi annonserte installasjonen her med en skriftlig tutorial.

Nå har jeg laget en ny versjon av tutorialen som inkluderer bilder for hvert steg i prosessen. Tutorialen tar for seg kun booking i Exchange, nemlig hvordan å opprette en møte og legge til FutureLab kalenderene.

For å laste ned tutorialen i PDF-format, følg linken: Forhåndsbooke en sone i FutureLab

Hvis du har ikke tatt i bruk Exchange og bookingsystemet, nå er tiden!

One response to “Booking tutorial med bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *