Hvilke programvarer har FutureLab?

Jeg har nettopp lagt til en side på bloggen som gir en introduksjon til de viktigeste programvarene som finnes på datamaskinene i FutureLab. Du finner siden under “Om FutureLab” tabben øverst på siden eller her.

Tutorials
Siden inneholder mer enn bare en enkel list av programvarer. I tillegg til bilder av ikonene og offisiell informasjon om hver programvare, har jeg lagt til noen tutorials for å hjelpe deg å komme i gang med programene. Flere lenker blir lagt til i fremtiden.

Hvis du vil at FutureLab skal tilby et kurs i en eller flere av disse programvarene, send oss en tilbakemelding til futurelab@uit.no eller legge til et kommentar. Når vi får nok interesse for et kurs, skal det sikkert skje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *