Kurs: Søkemetoder og verktøy

Det neste kurset som blir kjørt på FutureLab handler om søk, både på nett og etter faglitteratur. Meld deg på ved å sende epost til futurelab@uit.no innen den 11. oktober.

Om kurset
Om man har litt eller mye erfaring med søk, finnes det alltid mer å lære. Dette kurset tar for seg forskjellige redskaper som du som student ved UiT bør kjenne til og tips for hvordan man formulerer en spørring. Deltakere skal få praktiske oppgaver som lærer dem hvilke verktøy er best i hvilken sammenheng og veiledning i hvordan å finne fram til svaret.

Kurset anbefales særlig til nye studenter ved UiT og til studenter som skriver eksamen eller hovedoppgave.

Alle studenter ved UiT er invitert til å delta.

Dato: torsdag den 18. oktober 2012
Tid: 13.00-16.00

Sted: FutureLab, Teorifagbygget rom 1.241 (kart)
Påmeldingsfrist: 11. oktober
Kontakt: futurelab@uit.no

Når du sender epost for å påmelde deg, husk å skrive hvilken dato du er interessert i!