Bekreft-knappen på et bookingskjerm i FutureLab

Nå må du bekrefte booking av soner

Som dere sikker vet, er det to måter å booke tid i FutureLab. Du kan booke med en UiT epostadresse via mail.uit.no eller Microsoft Outlook. Alternativt kan du booke direkte fra skjermene som er hengt opp i FutureLab som tilsvarer hver sin sone. (Tutorial for booking via epost finner du her.)

Med ukens oppgradering av programvaren i skjermene har vi slått på en funksjon som krever bekreftelse av booking via epost/Exchange. Innen 15 minutter etter bookingen din begynner må du huske å trykke på “Confirm”-knappen på bookingskjermen. For eksempel, si at du har booket tid på fredag kl 10:00. Innen kl 10:15 må du ha kommet til FutureLab og trukket på “Confirm”. Ellers blir bookingen din slettet og skjermen lyser grønt (dvs ledig).

P.S. Bookingskjermen til presentasjonssonen har blitt feilsøkt og er endelig tilkoblet nettverket. Den skal nå vise om noen har booket den, akkurat som de andre sonene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *