SMART table

Hva skal vi kjøpe neste?

FutureLab skal være et sted der nye teknologier kan prøves. Per i dag har vi fem gruppesoner med hver sin Mac mini og 40″ skjerm. I tillegg har vi en presentasjonssone med en stoooor touch skjerm og NUC. Hvilke teknologier bør testes neste gang vi oppgraderer FutureLab?

Folk har sikkert hørt om SMART board, og UiT har et par rundt omkring som kan brukes til undervisning og kurs. Har dere hørt om SMART table? Det kunne være noe nytt for FutureLab å teste.

SMART board er egnet til undervisning, mens SMART table er egnet til gruppearbeid. På nettsiden til SMART står det at SMART table kommer med programvarer som passer bra til å engasjere elever på barnehagenivå. Det kan opprettes mer avanserte aktiviteter også.

Fra a se på videoen fikk du noen ideer om hvordan SMART table kunne brukes på et høyere utdanningsnivå? Har du forslag til andre teknologier som kunne testes i FutureLab?

One response to “Hva skal vi kjøpe neste?”

1. Jan Höper says:

Heia,

Har dere 3D utstyr a la http://www.gaia3d.co.uk ?

Jeg har lyst å prøve det i. Undervisning