Grupperom på Teknologibygget

FutureLab-aktig grupperom på Teknologibygget

Teknologibygget ved UiT åpnet i høst og inkluderer grupperom som ligner på FutureLab. Felles for alle disse grupperommene er en stor skjerm og booking via Evoko. Dette gjør det lettere for studenter å jobbe i grupper, siden de kan både se hva de jobber med og booke tid på forhånd.

Tilkoblingsmuligheter

Hvert grupperom er utstyrt slik at du kan koble til egne laptop.

Jeg har ikke sett på alle rommene enda, men i hvert fall ett rom har mulighet for to grupper å jobbe samtidig.

Grupperom på Teknologibygget

Et grupperom med to soner og hver sin storskjerm.

Neste gang du er på Teknologibygget kan du sjekke ut disse rom (som nå for tiden er opptatte av studenter som leser til eksamen). Mens du er på bygget kan du også ta en tur innom undervisningsrommene. Undervisningsrommene på Teknologibygget er interessante fordi de har interaktive tavler og gode muligheter til å ta opptak. Alt av utstyret skal være enkelt å bruke, men husk at du skal aldri røre prosjektøren. I stedet, bruk styringspanelet for å slippe mye kalibreringsarbeid.

Kanskje man skal begynne å sitte på eller holde foredrag på Teknologibygget for å kunne bruke dette flotte utstyret?