FutureLab-TEO stenges i ett år

FutureLab på Teorifagbygget blir omdisponert det neste året og utstyret flyttes ut til fellesarealet.

FutureLab-TEO demonteres denne uka slik at et fagmiljø kan disponere det og naborommet i løpet av det neste året. Fellesarealet like utenfor rommet (TEO 1.241) tar imot deler av utstyret fra FutureLab slik at studenter kan benytte seg av det. Skjermene monteres på veggen, og vi legger til ekstra strømuttak og tilkobling til skjermene. Dessuten vil de store bordene fra FutureLab settes ut sammen med skjermene. Under er (mine kjempefine) tegninger over hvor vi har tenkt å plassere skjermene og bordene.

Fellesareal med tegning av der skjerm og bord blir plassert

Sommeren 2018 forventer vi å kunne overta TEO 1.241 igjen og bygge en enda bedre FutureLab. Hva ønsker du i den nye FutureLab? Si ifra i kommentarene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *