computer parts,video card, soundcard on white background

Computer Autopsy Competition

FutureLab arrangerer en konkurranse for studenter og ansatte ved ILP i Tromsø. Demonter og monter en datamaskin mens klokka går. Pizza og premier er det også! Ingen forhåndskunnskap om datamaskiner er nødvendig.

Konkurransen går ut på å demontere en datamaskin og sette den samme igjen. Deltakere jobber i team for å løse oppgaven. Ta med skrujern hvis du har. Jo flere skrujern det er i gruppen din, jo fortere vil dere kunne jobbe.

Meld deg på på Tavla slik at vi vet hvor mye pizza å kjøpe inn.

P.S. Dette er en relevant aktivitet for dere som kommer til å bli lærere. Dere vil kunne tilpasse aktiviteten til nesten alle aldersgrupper når dere er ute i praksis. Just saying.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *