Utklipp fra videoomvisningen. Dame står på et aktivt læringsklasserom og forklarer hva finnes på rommet.

Videoomvisning MH2 U9.308

I anledning et Helsefaglig pedagogisk seminar om aktive læringsklasserom har jeg laget en videoomvisning av det nye rommet på MH-bygget.

Videoen går gjennom en undervisningsflyt som består av tre deler: 1) mini-foredrag eller introduksjon til dagens aktivitet, 2) gruppearbeid, 3) gruppene presenterer sine arbeid. Underveis i videoen demonstrerer jeg hvordan å bruke teknologien på rommet til å støtte denne flyten. Se en egen video om å bruke en interaktiv skjerm som whiteboard. Teknologien vi bruker for skjermdeling mellom sonene heter AV over IP. Den store interaktive skjermen er av typen Prowise og den mindre er en Lenovo.

Legg merke til at videoen er sfærisk, det vil si 360 – at du kan flytte på videoen for å se i alle retninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *