Andreas, Andreas, Elisabeth og June

Bli med på laget vårt!

Er du interessert i å øke din egen og andres digitale kompetanse?

Som fremtidens lærer vil digitale verktøy og pedagogiske programvarer bli en større del av hverdagen, dette er noe vi på FutureLab-Mellomveien ønsker å formidle. Vi er en gjeng lærerstudenter fra barnehage til 10. trinn som arbeider med å spre og dele kunnskap om hvordan digitale verktøy og IKT kan brukes i skolen. Dette gjør vi gjennom undervisning, workshops og faglige diskusjoner. Verktøyene vi jobber med er enkle å ta i bruk og vil kunne brukes ut i arbeidslivet også. Vi har samlet inn gode erfaringer på hvordan vi kan benytte oss av digitale verktøy både i et tverrfaglig perspektiv, dessuten hvordan det kan være et middel for tilpasset opplæring.

Det har vært en veldig spennende prosess å få være med på, men dessverre vil tre av oss være ferdigutdannede lærere til høsten. Vi er dermed på utkikk etter nye, engasjerte medarbeidere. Som ansatt ved FutureLab-Mellomveien vil du få nyttige erfaringer som du kan ta med deg ut i arbeidslivet, samt en spennende jobb ved siden av studiene.

Dersom dette virker interessant, ta kontakt med oss for spørsmål og omvisning: futurelab [at] uit.no

2 responses to “Bli med på laget vårt!”

  1. Sandra Soini Salangli says:

    Hei, jeg er interessert i det dere gjør i FutureLab, men ønsker litt mer konkret informasjon om hva oppgavene deres er, om det er vanskelig å lære seg for en som ikke har noe ytterligere erfaring med digitale verktøy o.l.

    • Nora MacLaren says:

      Hei. Det finnes mange forskjellige typer verktøy. Noen er lett å lære seg, andre krever mer investering. Ta gjerne kontakt med oss på futurelab@uit.no så kan vi snakke mer spesifikt om hva du ønsker å oppnå og dermed hvilke digitale verktøy vil passe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *