Rss

Velkommen tilbake!

Nå har vi kommet godt i gang med det nye semesteret. Vi har fått inn et nytt spill, Geek Battle, og flere spill ventes; vi har ei minimagicturnering som skal avsluttes; undertegnede, deres aller høystærede mørkefyrste, skal presentere dere for en grufull spørrekonkurranse, som muligens blir i samarbeid med Bazinga; og vi skal snart arrangere miniatyrspillturneringene The Silver Skink og More Dakka, som er miniatyrspillturneringer i henholdsvis Warhammer Fantasy og Warhammer 40,000.

Noen nye medlemmer har allerede kommet til, og vi ønsker dem hjerteligst velkommen. Dersom noen av dere som var medlem i fjor ønsker å fortsette å støtte oss, ikke glem støttemedlemsskapsordninga vår. I henhold til årsmøtevedtak av i fjor, koster støttemedlemsskap det lommeboka tillater, så hiv deg rundt og meld deg inn igjen.

Vi håper vi får se masse til dere alle sammen igjen. Velkommen!

Del dette
Share

Comments are closed.