Rss

Drittfilmkveld Ⅱ 2015

Etter årsmøtet hadde vi den første drittfilmkvelden på lenge, med filmene House of the Dead etterfulgt av Forgotten Silver som kveldens underholdning. Vi var brukbart mange som først led oss gjennom det første makkverket, og så koste oss gjennom film nr. 2, ei glimrende perle fra Peter Jackson. Mer info om kvelden her.

Neste kveld er planlagt og klar. All arrangementsinfo ligger ute på Google+-gruppa (se arrangementet Drittfilmkveld Ⅱ 2015), men for å få en fin artikkel med herlige bilder og alt, gjengir vi den her: Tema for kvelden er «Tenåring på 80-tallet», og kveldens første film er den absolutt forferdelige Homework (1982) av James Beshears. Omslaget til filmen Homework Historia oppsummeres slik på IMDb:

A good-looking but virginal “rockstar” teen (Morgan) tries to score with some of the local high school girls. But a classmate’s mom (Collins) decides to make a man out of him.

Omslaget til filmen Bill & Ted’s Excellent Adventure Vi følger opp med en herlig mimrefilm, Bill & Ted’s Excellent Adventure fra 1989 av Stephen Herek. Keanu Reeves er såvidt kommet i gang med filmkarriera si, og er virkelig ung. Sammenlign «Whoa!»-et hans i The Matrix med hvordan han snakker her; det er ganske så morsomt å se. Historia til filmen oppsummeres slik på IMDb:

Two seemingly dumb teens struggle to prepare a historical presentation with the help of a time machine.

Alle ønskes hjertelig velkommen!

Del dette
Share

Comments are closed.