Aktuelle lenker

Vil du vite mer om temaene som utstillinga tar for seg? Under finner du lenker til ulike nettsider, som tar for seg temaene hjerne, hjerte og rus.

 


Hjärnguiden

Hjärnguiden

Hjärnguiden er et svensk nettsted som gir deg innblikk i hvordan hjernen ser ut og fungerer.

Her får du vite mer om hvordan hjernen påvirkes av ulike rusformer, om hva et slag mot hodet kan gjøre med hjernen, du kan spille spill og se filmer som omhandler hjernen, for å nevne noe.

Besøk Hjärnguiden

 

 


forebygging.no

Forebygging.no

Forebygging.no er en kunnskapsbase for rusforebyggende og helsefremmende arbeid. Nett-tjenesten utvikles gjennom et bredt samarbeid mellom fagmiljøer i Norge. Forebygging.no inneholder mer enn 10 000 fagemner med særlig fokus på rusforebyggende arbeid.

Besøk forebygging.no

 

 


BrainFacts.org

På BrainFacts.org kan du, som navnet tilsier, finne ut av fakta om hjernen! Dette nettstedet består av en rekke forskningsartikler på engelsk, hvor du får vite mer om nyere hjerneforskning og om hvordan hjernen fungerer når vi sover, beveger oss, snakker og når vi er stressa, for å nevne noe.

På siden “NeuroMyth” kan du også få svaret på om ulike myter om hjernen egentlig stemmer – som for eksempel myten om at man bare bruker 10% av hjernen til en hver tid. Vet du om dette er sant eller ikke?

Besøk BrainFacts.org og finn ut!


 

Print Friendly, PDF & Email

Kommentarer er stengt.