Wei Deng Solvang til EXPO 2010 i Shanghai.

Førsteamanuensis Dr. ing. Wei Deng Solvang fra Industriell teknologi er invitert til Norges Dag på verdensutstillingen EXPO 2010 i Shanghai. Norges Dag åpnes offisielt 28.mai av HKH Kronprins Haakon Magnus fulgt av et spennende kulturprogram med blant annet Frikar dansegruppe med Qing Pu Wushu group, Trondheimsolistene, Sissel Kyrkjebø, Secret Garden, Trondheim Symfoniorkester dirigert av Tan Dun, med soloist Eldbjørg Hemsing.

Solvang og Høgskolen i Narviks arbeid for å bedre levevilkår i rurale områder har gjort seg så bemerket i Kina at hun allerede 27.mai er bedt å presentere deler av dette arbeid på den norsk-kinesiske energi og miljøkonferansen ”Cleaner Environment- Better Life”.Konferansen arrangeres blant annet av den Norske ambassade i Kina og åpnes av olje- og energiminister Terje Riis-Johansen.

Leave a Reply