Seminar i produksjonsteknologi

Invitasjon til seminar i produksjonsteknologi

Tid: Tirsdag 13. desember 2011, 08:30-12:00 inkl. lunsjservering Sted: Miras adm. 2. etg., Møterom Begeistret

Kunnskapsparken Helgeland og Høgskolen i Narvik ved programområdet for Industriell teknologi inviterer til et mini-seminar innen moderne produksjon. Teknologitrender innen produksjons-prosesser (maskinering) og –automasjon (robotisering) samt produksjonsstyring og ledelse (Lean Six Sigma) vil bli presentert av høgskolens egne forskere.

Seminaret er bredt anlagt og små og store produksjonsbedrifter oppfordres til å delta, gjerne med flere deltagere. Etter hvert innlegg vil det bli tid til spørsmål og diskusjoner.

Industriell teknologi er en moderne produksjonsteknologi-utdanning på alle nivå i utdanningsstigen (B.Sc, M.Sc og Ph.D). På seminaret vil utdanningsløpene bli presentert med vekt på mulighetene innenfor desentralisert utdanning: Nettstudier til graden ingeniør, mastergrad for ingeniører i arbeid og muligheten for Nærings-Ph.D.

Se hele programmet her: Program

Leave a Reply