Aibel Harstad tilsetter ingeniører fra Industriteknikk

Aibel har brukt sommeren til å ansette 30 nye medarbeidere.   4 av de syv nytilsatte er studenter fra Industriteknikk ved Høgskolen i Narvik.

Studenten fra Industriteknikk er med andre ord meget attraktive innenfor selskaper som arbeider med tunge maskintekniske oppgaver innenfor petroleumsindustrien.   De fleste ingeniører innenfor petroleumsindustrien arbeider med prosjektering og driftsoppgaver hos leverandører til sektoren.  Dette er fagkompetanse som studenter fra Industriteknikk har de beste forutsetninger for å delta i, både hos oljeselskapene selv, men også hos alle leverandører til petroleumsindustrien.

 Aibel har, vel halvannet år etter at kontoret åpnet i Harstad, nærmere 100 medarbeidere.  Aibel har store kontrakter for både Statoil og Shell, og rekrutteringsprosessen vil fortsette utover høsten hvor 30 40 nye medarbeidere skal tilsettes.

Leave a Reply