Praksisprosjekt hos NAMEK AS

Mitt navn er PAUL OROCK og er 24 år gammel. Jeg går 3. året Industriteknikk teknikk og har min praksisperiode ved NAMEK AS.

Mine oppgaver:

Første uken i praksisen ble jeg introdusert med bedriften og hva de gjør og hvem de gjorder arbeid og prosjekter for. Så vi kjørte rundt hos noe av de leverandører som bedriften NAMEK AS utførte arbeider for som LKAB. Og der inne på LKAB ble jeg vist at de hadde noe faster arbeidstakere som var stasjonert fast innenfor der som sto for reparasjon, utbygging og vedlikehold av maskinene.  Jeg ble også introdusert til det bedriften NAMEK AS er spesialister innenfor og det var oppbygging av store beholdnings tanker også noe av prosjektene de holdte på med for øyeblikket som var silene til en vannkraftverk og leverandøren for bestillingen var Statkraft i Bardufoss.

Daglige arbeidsoppgaver

Mine oppgaver gikk ut på å tegne modeller av bestillinger og prosjekter vi fikk inn på AutoCAD tegneprogrammet. Og etterpå på gjør beregninger sammen med han Jack Terje på hvor mye det vil koste å få produsert det leverandøren spørre etter. Enn annet oppgave jeg hadde var å bli med han Jack Terje på kontrollerings turer innenfor LKAB på de maskinene som var innenfor der.

Oppsummering:

Jeg syns praksisprosjektet var en veldig lærerik opplevelse hvordan ting funger i den ingeniør verden etter at enn er ferdig med studier. Og de utfordringer enn møter underveis og må løsser med det man har lært tidligere på skolebenken eller ved bruk av kreativiteten og sundt fornuft.