Stor skjerm med høyttaler, kamera og stasjonær PC
Prowise-skjermen er hovedskjermen på rommet.

Møterom til gruppearbeid

Et av våre møterom er et langt og tynt rom. Inntil nylig hadde det et trist, gammelt prosjektør. Man måtte nesten slå av lysene for å kunne se bildet på lerretet. Dessuten var det vanskelig å lese tekst fra den motsatte ende av rommet.

Nå er møterommet pusset opp, og tilrettelagt for både større møter, gruppearbeid og kurs. Et skikkelig løft for møterommet!

I stedet for prosjektør er det nå en stor Prowise touch-skjerm med 4k oppløsning. Det står en stasjonær UiT PC koblet til skjermen, men det er også mulig å koble til en bærbar PC og bruke touch-funksjonen til skjermen som input på den bærbare enheten. Ovenfor skjermen er det en nureva høyttaler med innebygd mikrofon. Det er også montert et Logitech kamera slik at rommet er fullt tilrettelagt for Skype for Business-møter.

Langs de lange veggene på møterommet er det satt opp to Sony skjerm. Disse er koblet til Prowise-skjermen slik at de speiler det som vises på hovedskjermen. Dette tilrettelegger for at alle i rommet kan se det som presenteres.

Når det er ønskelig med gruppearbeid, for eksempel når jeg holder kurs i Canvas, Photoshop eller lignende, går det an å bruke alle tre skjermer uavhengige av hverandre. Det er bare å koble til en bærbar PC til hver av de Sony skjermene, flytte på bordene, og vipps så kan rommet brukes til helt andre formål.

Comments are closed.