Uninett konferansen 2017

Uninett konferansen 2017 gikk av stabelen 21-22 november med bred deltakelse fra UIT og Avdeling for IT. Det ble også arrangert tilstøtende fagsamlinger mandag 20. november og torsdag 23. november innenfor bl.a. pedagogoisk bruk av Canvas hvor det var en større deltakelse fra fagmiljøene i sektoren. Konferansen var etter vår mening svært vellykket og hadde et bredt og spennenede program. Uninett (som fra neste år vil være endel av det nye Tjenesteorganet i sektoren) har i tillegg til ansvaret for nett/infrastruktur også ansvaret for en rekke av fellesløsningene som benyttes i sektoren. Det kom tydelig fram på konferansen – både fra departementet og fra Uninett – at det legges opp til et enda bredere og tettere samarbeid og en enda større satsning på fellesløsninger/tjenester i sektoren i tiden fremover. Endel av foredragene samt opptak av plenumsforedragene kan sees på video.

Comments are closed.