Portrait Of Male University Student Using Laptop On Campus
Illustrasjonsfoto fra Colourbox

Introduksjonskurs for nye studenter

De siste årene har Avdeling for IT og Universitetsbiblioteket gått sammen på å holde presentasjoner for nye studenter for å introdusere dem til tjenestene våre og hjelpe dem i gang med det første semesteret deres ved UiT Norges arktiske universitet. Tilbudet går ut til alle studier på alle campus, og presentasjoner kan bestilles på norsk og engelsk.

Presentasjonen oppdateres for hvert semester. Nå til høsten, for eksempel, kommer vi ikke til å snakke om Fronter lenger, siden hele UiT vil da bruke Canvas. På Orakelets nettsider finner du en video av presentasjonen og lenker til relevante brukerveiledninger. Nettsiden og videoen kommer til å bli oppdatert før sommerferie.

Presentasjonene får gode tilbakemeldinger. Det er til og med ansatte som sier at de lærte en del nytt. Vi anser dette som et viktig tilbud for nye studenter. Ta kontakt med Jon Fagertun hvis du vil bestille en presentasjon for nye studenter ved studieprogrammet/instituttet ditt.

Comments are closed.