Pult med HDMI-kabel og overganger, styringspanel, UiT PC, hodebøyle, Catchbox-mikrofon
Undervisningsrom på MH2 med samhandling/Skype for Business

Undervisningsrom på den nye MH2

MH2, det nye bygget til Det helsevitenskapelige fakultet, åpnet forrige uke. Bygget inkluderer tre auditorier, to mikroskopisaler, mange grupperom, en rekke undervisningsrom med og uten samhandlingsutstyr, og til og med ett rom spesielt tilrettelagt for teknologistøttet gruppearbeid. Og det er bare på den undervisningsssiden av bygget!

For å støtte underviserne holdte vi opplæring i forrige uke og har lagd noen videoer. Videoene er tilrettelagt MH2, men innholdet vil være relevant for undervisere på andre bygg siden utstyret er såpass lik. Videoene krever UiT-pålogging.

Undervisningsrom UTEN samhandling/Skype for Business (video)

Undervisningsrom MED samhandling/Skype for Business (video)

Visste du at det finnes touchskjerm på podiet på mange undervisnings- og møterom på UiT? Undervisere kan bruke touchskjermene som om de var en whiteboard (video), med fordelen at innholdet kan redigeres videre, lagres og deles med studentene.

På torsdag denne uka holdes det en workshop i bruk av touchskjerm i undervisning. Håper vi sees der!

Comments are closed.