man med solbriller og tankebobler med tegninger av datamaskin, musikk, hjerte, osv
Illustrasjonsbilde fra Colourbox.com

Lek, lidenskap og innovasjon – fritt om fremtidens teknologi- og mediehverdag

Eirik Solheim

Eirik Solheim, teknologi kommentator og rådgiver i NRKbeta

Tid:    Torsdag 17. januar 2019, kl. 1300-1345
Sted: MH 2, Aud. Cerebrum (MH2 U.08.316)

Mediebransjen er i endring. Hjemmene våre er i endring. Eirik Solheim tar dere med en tur gjennom både NRKbeta-kroken og sitt eget hjem. Her blir det både store og små tanker. Det blir en titt på smarte og ikke fullt så smarte dingser og en god porsjon lidenskap til både oppfinnsomhet, samarbeid og innovasjon. På kryss og tvers innen media- og teknologiverden.

Eirik Solheim jobber som teknologikommentator og rådgiver i NRKbeta. Tidligere har han jobbet som konsulent innenfor media- og underholdningsindustrien for konsulentselskapet Accenture. Han har også arbeidet flere år som fotograf, redigerer, lyddesigner, steadicamoperatør og multimediaprodusent. Solheim er utdannet medieingeniør fra Universitetet i Stavanger. Han er en ettertraktet foredragsholder både i inn- og utland.

Arrangementet er åpent for alle ved UiT.

Velkommen,
Avdeling for IT

Comments are closed.